Geen objecten gevonden

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud

Ondeugdelijke ondergronden en verweerd hout vormen de grootste problemen bij schilderwerk. Pas als de ondergrond gezond is, kan het verfsysteem met maximaal resultaat worden aangebracht. Ook hier geldt dat de techniek niet stilstaat en maakt Helder Vastgoed Schilderwerken gebruik van de modernste technieken voor het behandelen van ondergronden. Waar het voorheen de taak van de timmerman was om met ingrijpende maatregelen houtrot te repareren, is dit tegenwoordig de taak van de ervaren houtrotherstelspecialisten. Met behulp van 2-componenten epoxy reparatiemiddelen kunnen ze een perfecte reparatie uitvoeren die na het aanbrengen van een verfsysteem onzichtbaar verdwijnt.

Beter voorkomen dan genezen
Tijdens een onderhoudskundig onderzoek brengen wij de staat van onderhoud van het houtwerk (gevel, kozijn, goot, boeideel) aan uw pand of woning in kaart. Hierbij kijken we aandachtig naar zaken als detaillering, afwatering, omtrekspeling, glasafdichting en het schilderwerk en brengen zo de risicogebieden en aangetaste plekken in kaart. Wanneer houtherstel noodzakelijk is, nemen wij in samenspraak met de opdrachtgever de verschillende mogelijkheden door.

Aangezien elk project weer anders is, kiezen we niet standaard voor een vastomlijnd houtherstelsysteem. Dit hangt ondermeer af van uw budget, toekomstplannen met het betreffende project en uw verdere wensen en eisen.
Wat Helder Vastgoed Schilderwerken u wél standaard biedt, is maatwerk en een systematische werkwijze. Niet alleen voor de aanpak van houtaantasting, maar ook voor preventieve maatregelen

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag