Geen objecten gevonden

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Door invloed van uv-straling, vocht, vorst, zoutaanslag, zure regen, etc, treedt er onherroepelijk verwering op aan uw woning of bedrijfspand. Schilderwerken Den Helder is gewend aan het agressieve zeeklimaat en pakt daarom haar zaken grondig aan. Voor het reinigen van gevels maken we gebruik van verschillende milieuvriendelijke technieken, waarmee gevels weer als nieuw worden.

Schoonmaken van gevels en muren
Helde Vastgoed Schilderwerken maakt de buitenkant van uw pand keurig schoon. De waarde van uw pand wordt hierdoor behouden of zelfs vermeerderd. Metselwerken worden gereinigd zoals hierboven omschreven. Gevelvlakken van beplating enz. worden ingezet met een alkalische zeep en handmatig geactiveerd. Daarna worden ze met behulp van de nieuwste technieken onder gepaste druk schoon- gespoten. Natuurlijk werken we met inachtneming van alle normen en regels met betrekking tot het milieu.

Damwandreiniging
Ook bedrijfspanden met gevelbekleding van damwand profielen dienen regelmatig gereinigd te worden. Reiniging is niet alleen noodzakelijk voor de representatieve uitstraling van uw bedrijfspand maar zeker ook om te voldoen aan de garantie voorwaarden van de fabrikant van deze beplating. Helder Vastgoed Schilderwerken neemt samen met u de noodzakelijke werkzaamheden op waarvan u een duidelijke en vrijblijvende offerte ontvangt. Hierbij maken we gebruik van verschillende milieuvriendelijke technieken, waarmee gevels weer tot nieuw worden gereinigd zonder schade toe te brengen.

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag