Geen objecten gevonden

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Een nieuwe verflaag doet wonderen in uw interieur. Vandaar dat HVSW veel zorg besteedt aan het binnenschilderwerk aan de wanden, ramen, kozijnen en deuren in de woon- of werkruimten. Hierbij hebben we oog voor zowel het schilderstechnische als het esthetische aspect van het schilderwerk.

Het schilderstechnische aspect

Hierbij letten wij op:
- eventuele vocht- en constructieproblemen
- welk verfsysteem er aangebracht moet worden op de te behandelen onderdelen
- of de kitvoegen tussen het houtwerk en het glas nog in goede conditie zijn
- of er geen openstaande verbindingen zijn

Het esthetische aspect
Hierbij kijken we naar de specifieke wensen van de opdrachtgever. Maar bij elke klant letten wij altijd op drie belangrijke punten:
- welke kwaliteit verwacht de opdrachtgever van het schilderwerk
- de glansgraad (mat/zijdeglans/halfglans/hoogglans)
- de afwerking. Moet alles mooi strak of juist een structuur (bijvoorbeeld door het gebruik van Kwarts structuurverf)
    
Bij het binnenschilderwerk in bewoonde woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn proberen wij de overlast tot het minimale te beperken en wordt de werkplek aan het eind van de werkdag netjes opgeruimd.

Oplosmiddelarme verven
Per 1 januari 2000 is het in de wet vastgesteld dat er bij binnenschilderwerk alleen nog met oplosmiddelarme verven mag worden gewerkt. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer, waardoor je de verf nauwelijks meer ruikt. Dat is bijzonder prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen.

Naast het gebruik van muurverven kunt u voor wandafwerkingen uiteraard ook kiezen voor behang, glasweefsel, spuit- en stucwerk, marmer- houtimitaties en andere decoratieve afwerkingen.

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag