Transformatie De Lichtboei

Transformatie zorgcentrum de Lichtboei

In 2013 kregen we opdracht om nieuwe kleurvoorstellen te maken voor zorgcentrum De Lichtboei. Aangezien het een veelzijdig gebouw is, hebben we van diverse kanten foto's gemaakt en deze vervolgens ingekleurd met het programma Famos (zie impressie rechts). Na veel overleg was de kogel door de kerk en werd het gebouw zowel aan de binnen- als buitenzijde geschilderd in een combinatie antraciet en beige. Ook het metselwerk werd meegenomen zodat het gebouw echt een eenheid uitstraalde. Aan de voorzijde werd op de panelen nog speciale plakfolie aangebracht met duin, zee en wolken impressies. De schilders vonden dit een mooie klus om uit te voeren en kunnen met trots terugkijken op hun project als ze er weer eens langs fietsen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden