Geen objecten gevonden

Leerling schilders geinterviewd door RTV NH.

Wooncompagnie steunt leerwerktraject

De leerlingploeg van Henny Wieringh slaat wederom zijn vleugels uit. Na Woningstichting en Intermaris laat ook Wooncompagnie binnenkort een project uitvoeren door een leerlingploeg. HVSW juicht deze ontwikkelingen toe omdat jonge schilders hierbij onder diverse omstandigheden de fijne kneepjes van het schildersvak leren.
Het gaat om ruim veertig woningen aan de Hofstraat, Gerrit Anneveldstraat en Jan van Ketelstraat. Naar verwachting neemt het project zo’n vijf weken in beslag. De huidige kleuren blijven gehandhaafd.

Dit past binnen het beleid van Wooncompagnie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Door het onderhoudsproject in Schagen deels te koppelen aan een leerwerktraject, geeft Wooncompagnie invulling aan beide taken.

Zelfs RTV NH vond dit een opmerkelijk initiatief en stuurde dus een journalist langs om de leerling schidlers Mitch Bakx en Romano Walter te interviewen over hun verrichtingen. Onnodig te vermelden dat HVSW en Wooncompagnie zeer blij zijn met deze positieve aandacht. 

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag