Geen objecten gevonden

Leerlingprojecten

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En dat geldt dus ook voor het schildersvak. De laatste jaren zien we dat  steeds minder jongeren zich aanmelden voor een schildersvakopleiding waardoor er op de lange termijn waarschijnlijk een tekort aan deze vakmensen ontstaat. Helder Vastgoed neemt graag haar verantwoording en steekt daarom al jaren veel energie in het opleiden van jongeren. Zo proberen we aantrekkelijke projecten voor deze jongeren te regelen zodat hun enthousiasme voor het schildersvak enkel nog toeneemt. Hieronder ziet u fotoverslagen van diverse projecten.

Leerlingploeg uitgebreid in het Westfries Weekblad.  
 
16-10-2015. De leerlingploeg van Henny Wieringh is al geruime tijd aan het werk voor diverse projecten van Intermaris. Dit tot grote tevredenheid van zowel Intermaris als de leerlingen zelf. Lees meer...
Leerlingen geinterviewd door Radio RTV NH'
 
De leerlingploeg van Henny Wieringh is in oktober 2014 begonnen met schilderwerk aan de de veertig woningen aan de Hofstraat, Gerrit Anneveldstraat en Jan van Ketelstraat in schagen. Naar verwachting neemt het project zo’n vijf weken in beslag. De huidige kleuren blijven gehandhaafd. Lees meer..
Feestelijke opening leerlingproject van 'Kracht door Verbinding'
In samenwerking met Intermaris heeft HVSW een speciaal onderhoudsproject voor leerling schilders gestart in Zwaag en Blokker. Omdat de nodige voorbereidingen aan dit bijzondere traject vooraf gingen, werd besloten om op feestelijke wijze het startschot te geven. De leerling schilders die hier aan de slag gaan, komen uit de regio en leren zo in de praktijk het schildersvak. Lees meer..
Schildersbeurt monumentaal pand Woningstichting Den Helder
Begin 2013 kreeg de leerlingploeg van Orlando Minguel een mooie opdracht, nl het schilderen van het pand van onze grootste opdrachtgever, Woningstichting Den Helder. Dit monumentale pand is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school en staat letterlijk in het hart van het Helderse centrum. Lees meer..
Binnenschilderwerk restauratie Zeevaartschool
In 2012 begon de renovatie van de Zeevaartschool te Den Helder dit jaar weer van start. Een ideale plek voor leermeester Orlando Minguel met zijn leerling-ploeg om het schildersvak in de praktijk te brengen. Na alle voorafgaande renovaties, zoals stucwerk, timmerwerk, tegelzetten mogen de leerling schilders de finishing touch geven aan de kozijnen, ramen en deuren. Lees meer..

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag