Geen objecten gevonden

Elektrisch rijden

2022
In 2022 zette HVSW weer een nieuwe stap in de toekomst. Uit handen van Chris Peeman ontvingen 3 mutatieschilders de sleutels voor hun nieuwe elektrische bedrijfswagens. Een hele vooruitgang zowel qua ruimte, als comfort. Na een korte introductie namen de schilders wat onwennig plaats achter het stuur voor mooie line up voor de garage van Peeman. Sinds 2012 rijdt HVSW al elektrisch en zet deze trend nu echt kracht bij. Na deze vervanging zal de BV jaarlijks 2 a 3 brandstofwagens vervangen door elektrische exemplaren. Een mooie ontwikkeling.

2012
Elektrisch rijden heeft de toekomst maar in de praktijk blijft het nog een kip-ei kwestie. Mensen gaan niet elektrisch rijden omdat er geen laadpalen zijn, en er worden geen laadpalen geplaatst omdat er onvoldoende elektrische auto’s gebruik van maken. Om deze patstelling te doorbreken heeft Helder Vastgoed Schilderwerken gekozen voor zowel de kip als het ei. Op de vestiging in Den Helder is daarom een laadpaal geplaatst waar onze elektrische bestelwagen zich op kan laden. Ook op het bedrijventerrein de Zandhorst is inmiddels officieel een laadpaal geplaatst zodat het elektrisch rijden in Heerhugowaard ook een impuls krijgt.  

2011
HVSW maakt zich al jaren sterk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). In 2011 organiseerden we een MVO symposium waar diverse autofabrikanten testritjes aanboden in hun nieuwste model. Dit sprak menigeen tot de verbeelding, dus namen we onze verantwoording en besloten de toekomst naar voren te halen. Bij Renault Stokman werd een elektrische Kangoo aangeschaft en via de Stichting e-laad laadpunten geregeld. Deze stichting plaatst palen op strategische plekken in steden en dorpen waar veel automobilisten komen, maar ook voor de deur bij mensen die een elektrische auto gaan rijden.

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag