Geen objecten gevonden

Even voorstellen

Helder Vastgoed Schilderwerken is een modern schilders- en onderhouds-bedrijf, met in totaal ruim 100 medewerkers. Wij voeren voor diverse opdracht-gevers in Noord-Holland het schilder- en gevelonderhoud aan vastgoed-bezit uit. Onze belangrijkste opdrachtgevers zijn vastgoedbeheerders zoals woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren en overheidsinstellingen. Wij onderscheiden ons door een klantgerichte wijze van werken. Ook staan duurzaamheid, innovatie en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Maar bovenal zijn we anders dan andere onderhoudsbedrijven:

Divers

Ons personeel heeft diverse achtergronden en nationaliteiten. Het leeuwendeel komt uit de eigen regio, maar wordt aangevuld door schilders uit Syrie, Turkije, Duitsland en Schotland. Verder hebben we jong en oud, veel man maar ook diverse vrouwen, extern en intern opgeleid. HVSW kent praktisch geen verloop, streeft naar vaste contracten en heeft ruim 30 procent van het personeel intern opgeleid.

Sociaal

HVSW haalt niet alleen ervaren en gekwalificeerde mensen binnen, maar investeert juist ook veel energie aan de onderkant. Veel jongeren twijfelen, maken verkeerde keuzes en missen richting. Wij bieden hen opleiding, structuur, begeleiding door een ervaren leermeester die hen werkritme, discipline, teamspirit bijbrengt. Velen pakken dit goed op en stromen door naar een reguliere schildersopleiding.

Duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij ons hoog op de agenda. Zo besteden we veel aandacht aan het milieu (nieuwe verfsoorten, verantwoorde afvalverwerking, gebruik van duurzaam hout, elektrisch rijden) sociale verantwoordelijkheid (leerbedrijf en stimuleren werkgelegenheid in de regio) en arbo regelingen (VCA).

Vertrouwd

Onze BV komt voort uit Woningstichting Den helder met als doel het eigen woning bezit te onderhouden. Ons onderhoudsconcept werkt zo goed dat we onze diensten ook bij andere woningbouwverenigingen hebben aangeboden. Als schildersbedrijf hebben we feitelijk corporatiebloed in onze aderen en opereren vanuit de visie van een vastgoedbeheerder. In ons onderhoudswerk leggen we de nadruk op preventie en maken we enkel gebruik van duurzame materialen. Immers, hoe beter de kwaliteit van de vóórbewerking, hoe minder onverwachte problemen er in de toekomst opduiken.

Vooruitstrevend

Digitale kleurkeuzes via internet, bewonersenquêtes, elektrisch rijden, investeren in zonnepanelen en elektrische laadpalen en toepassen van nieuwe duurzame verven. HVSW blijft zich oriënteren op verbeteringen en investeert graag in nieuwe mogelijkheden.

Open en eerlijk

Wie goed doet, goed ontmoet. Dat geldt ook voor onze omgang met klanten en bewoners. We denken mee over oplossingen en brengen onze werkzaamheden helder in kaart. Ook enquêteren we de bewoners om te achterhalen op welke punten wij ons nog verder kunnen verbeteren. 

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag